Zakelijke Fotografie

 

ZAKELIJK PORTRET

20 minuten fotosessie in studio met 1 professioneel zorgvuldig bewerkte foto in hoge resolutie : € 65,- 

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Altijd op zoek naar een perfecte manier om het bedrijf te presenteren?

Wanneer u beeldmateriaal nodig heeft van uw bedrijf, voor een website of drukwerk of dmv een kunstwerk een impressie van uw bedrijf wilt geven, kunt u een bedrijfsreportage laten maken. Bij een bedrijfsreportage wordt het bedrijf in beeld gebracht, dit kan het pand c.q. kantoor zijn waarin het bedrijf gehuisvest, de werknemers, detailfoto’s van uw produkt etc. Kies voor uw presentatie voor originele foto’s en onderscheid uzelf met mooie beelden die passen bij uw bedrijf. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, mooie beelden bepalen de sfeer van uw reclame uitingen. Wij maken ondermeer zakelijke portretfoto’s voor uw website, persdoeleinden of uw ‘smoelenboek’ op intranet. Prijzen op aanvraag.

 

PRODUCTFOTOGRAFIE
 
Met goede afbeeldingen ben je beter in staat om je klanten te verleiden jouw producten te kopen. Of het nu gaat om een webshop, een nieuwsbrief, een folder, brochure of advertentie : elk medium stelt zijn eigen eisen aan de presentatie van een product. Daarnaast zal beantwoord moeten worden aan de vragen die de doelgroep voor jouw product zou kunnen stellen. Waar een consument bij de aanschaf van een auto alle details over in- en exterieur wil weten en zien, volstaat bij de aanbieding van een pot jam slechts de afbeelding van de verpakking. Het is vanzelfsprekend dat ik me in de producten verdiep (en bij onduidelijkheden vragen stel) en voor goede foto’s zorg. Jouw succes is immers ook een beetje het mijne!
Foto’s kunnen worden gemaakt in mijn studio of op locatie. De fotobestanden kunnen zowel voor drukwerk als online publicatie op jouw specificaties (of die van de webmaster) aangeleverd worden. Alle nabewerkingen van een foto, zoals het verwijderen van de achtergrond, waardoor de foto op willekeurig elke andere achtergrond geplaatst kan worden, zijn mogelijk. Bij het opslaan van de foto’s draag ik er zorg voor dat de bestandsnamen, in overleg, begrijpelijk zijn voor jou en je medewerkers. Prijzen op aanvraag.